go to top icon
Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 250€ στις χώρες εκτός Ε.Ε. Παρέλαβε το δέμα σου γρήγορα και απλά με BOX NOW.

Όροι & προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


www.walk.gr

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Walk.gr!

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την «Microloop AE.» (εφεξής «η Εταιρεία») με έδρα Αθήνα ( Σινιόσογλου 5, 14234, Νέα Ιωνία, Αττική). Σε οποιοδήποτε σημείο του ιστοτόπου απαντώνται οι όροι «εμείς» και «μας», αυτοί αναφέρονται στην Εταιρεία. Η Εταιρεία προσφέρει σε εσάς, το χρήστη, αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που διατίθενται από αυτόν, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, προϋποθέσεις, πολιτικές και ενημερώσεις που αναφέρονται εδώ.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας και/ή αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν από εμάς, συμμετέχετε στην «Υπηρεσία» μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους («Όροι Παροχής Υπηρεσιών», «Όροι»). Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό των χρηστών που είναι προγράμματα περιήγησης, προμηθευτές, πελάτες, έμποροι και/ή συνεισφέρουν στο Περιεχόμενο.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους πριν από την πρόσβαση, την περιήγηση ή τη χρήση του ιστοτόπου μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους του ιστοτόπου, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία. Η αποδοχή περιορίζεται ρητά στους παρόντες Όρους.

Οποιεσδήποτε νέες δυνατότητες ή εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα υπόκεινται επίσης στους συγκεκριμένους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Ενδέχεται να κάνουμε αλλαγές στους παρόντες Όρους κατά καιρούς. Μπορούμε να τις κάνουμε για διάφορους λόγους, όπως για να ενσωματώσουμε αλλαγές ή απαιτήσεις του νόμου, νέες δυνατότητες ή αλλαγές στις επιχειρηματικές μας πρακτικές. Η πιο πρόσφατη εκδοχή αυτών των Όρων θα βρίσκεται αναρτημένη στη σχετική ενότητα του ιστότοπου, την οποία θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά για την πιο πρόσφατη εκδοχή, αφού αυτή είναι που ισχύει. Εάν οι αλλαγές που πραγματοποιήσαμε επηρεάζουν τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων για αυτές με εύλογα μέσα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ειδοποίηση μέσω του ιστότοπου/εφαρμογής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μετά την εφαρμογή των αλλαγών, τότε συμφωνείτε με τους αναθεωρημένους Όρους.


1. ΟΡΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Συμφωνώντας με αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον σε νόμιμη ηλικία για να το πράξετε στη χώρα, την πολιτεία ή την περιφέρεια κατοικίας σας ή ότι είστε τουλάχιστον σε νόμιμη ηλικία και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε από τους ανήλικους υπό την επίβλεψή σας, να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο. Δηλώνετε επίσης ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα στη χώρα, την πολιτεία ή την περιφέρεια κατοικίας σας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση της Υπηρεσίας, να παραβιάσετε οποιονδήποτε νόμο της δικαιοδοσίας σας (συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων).

Παραβίαση ή παράβαση οποιουδήποτε από τους Όρους θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό των Υπηρεσιών που σας παρέχονται από την Εταιρεία.


2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή, ιδιαίτερα εάν δεν συμμορφώνεται με τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Κατανοείτε ότι περιεχόμενό που σας αφορά (εξαιρούνται τα στοιχεία χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας), μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση και να υπόκειται σε (α) μεταδόσεις μέσω διαφόρων δικτύων, (β) αλλαγές ώστε να συμμορφώνεται και να προσαρμόζεται στις τεχνικές απαιτήσεις των δικτύων ή άλλων συσκευών. Τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας είναι πάντα κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων. Συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, αντιγράφετε, πουλάτε, μεταπωλείτε ή εκμεταλλεύεστε οποιοδήποτε μέρος της Υπηρεσίας μας , τη χρήση της ή την πρόσβαση σε αυτή ή οποιαδήποτε επαφή του ιστοτόπου μας, μέσω της οποίας παρέχεται η Υπηρεσία, χωρίς ρητή γραπτή άδεια από εμάς. Οι επικεφαλίδες των τμημάτων που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για λόγους ευκολίας και δεν περιορίζουν ή επηρεάζουν με άλλο τρόπο αυτούς τους Όρους.


3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η δημιουργία λογαριασμού δεν είναι απαραίτητη για την απλή περιήγηση στον Ιστότοπο. Παρόλα αυτά, προκειμένου να απολαύσετε πλήρως τους Υπηρεσίες που προσφέρουμε, προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Χρήστη. Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, έχετε βεβαιωθεί ότι κατανοείτε τους Όρους, την Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του καταστήματος.

Επισκεπτόμενοι το κατάστημα, για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό θα χρειαστεί να δηλώσετε ονοματεπώνυμο, email και έναν προσωπικό κωδικό, τον οποίο ενδέχεται να τους ζητείται να αλλάξετε για λόγους ασφαλείας ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στη Google ή στη Facebook. Σε αυτή την περίπτωση, τους δίνετε έγκριση να έχουμε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες του λογαριασμού σας σε αυτές τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου αλλά όχι αποκλειστικά του δημόσιου προφίλ σας.

Με τη δημιουργία λογαριασμού δηλώνετε ότι τα στοιχεία που μάς παρέχετε είναι αληθή και επικαιροποιημένα. Σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων, πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία για να την ενημερώσετε για την αλλαγή αυτή.

Είστε υπεύθυνοι για την διατήρηση της ασφάλειας και του απορρήτου των στοιχείων σύνδεσής σας στον ιστότοπο. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάθε δραστηριότητα που λάβει χώρα με αυτά τα στοιχεία σύνδεσης. Αν πιστεύετε ότι κάποιος έχει αποκτήσει λανθασμένα πρόσβαση στο λογαριασμό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Εάν επιλέξετε να μη δημιουργήσετε λογαριασμό, μπορείτε ακόμα να απολαμβάνετε τις Υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω του Ιστοτόπου, αλλά θα ζητηθούν τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή της παραγγελίας σας (ονοματεπώνυμο, email, διεύθυνση, τηλέφωνο) κατά την ολοκλήρωσή της.


4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΑΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Κάθε χρήστης μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό του ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο. Σε αυτή την περίπτωση οφείλει να έχει εξοφλήσει τις παραγγελίες που έχει πραγματοποιήσει σύμφωνα και με όσα ορίζονται κατωτέρω.

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διαγράψει τον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ειδοποίηση, αν πιστεύει ότι έχετε παραβεί τους τους Όρους. Επιπλέον μπορούμε να διαγράψουμε τον λογαριασμό χρήστη, εφόσον διαπιστωθούν από τα συστήματα ποιότητάς μας, ή εφόσον υπάρχει έγγραφη καταγγελία για, πολλαπλές, επαναλαμβανόμενες, μη μοναδικές, παραπλανητικές ή αντίθετες με τους παρόντες Όρους συμπεριφορές.

Μετά την καθ’ οποιονδήποτε τρόπο διαγραφή του λογαριασμού τους, οι Όροι αυτοί θα παύσουν να ισχύουν με εξαίρεση τους όρους 9,10, 15-22.


5.ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Συμφωνείτε να παρέχετε επικαιροποιημένες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώσετε αμέσως τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των αριθμών χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας και ημερομηνιών λήξης, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας όπως απαιτείται.


6. ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Δεσμευόμαστε για την ακρίβεια των πληροφοριών που αφορούν την ταυτότητας της Εταιρείας και την Υπηρεσία μας.

Ωστόσο, περιστασιακά μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας ή κατά την Υπηρεσία που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές προϊόντων, τιμές, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, χρεώσεις αποστολής προϊόντων, χρόνους μεταφοράς και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε πληροφορίες ή να ακυρώσουμε παραγγελίες εάν οποιαδήποτε πληροφορία στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο είναι ανακριβής ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένου μετά την υποβολή της παραγγελίας σας).

Δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση να ενημερώνουμε, να τροποποιούμε ή να διευκρινίζουμε πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, των τιμών, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο. Καμία καθορισμένη ημερομηνία ενημέρωσης ή ανανέωσης που εφαρμόζεται στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, δεν πρέπει να λαμβάνεται για να υποδηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο έχουν τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

Σημειώνεται ότι το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχεται μόνο για γενική πληροφόρηση και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων. Οποιαδήποτε εξάρτηση από το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο γίνεται με δική σας ευθύνη.


7. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι, να περιορίσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων ή των Υπηρεσιών μας σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Μπορούμε να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα κατά περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τις ποσότητες οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές των προϊόντων ή οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη κρίση μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε την παροχή οποιουδήποτε προϊόντος ανά πάσα στιγμή.

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος ή περιεχόμενο αυτής) χωρίς προειδοποίηση. Δεν είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμής, αναστολή ή διακοπή της Υπηρεσίας. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από εμάς, η τιμή στην οποία το αγοράσατε είναι αυτή που ισχύει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιήσετε με εμάς. Μπορούμε, κατά την κρίση μας, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε ποσότητες που αγοράστηκαν ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μια αλλαγή ή ακυρώσουμε μια παραγγελία, θα επιχειρήσουμε να σας ενημερώσουμε επικοινωνώντας με το e-mail ή/και τη διεύθυνση χρέωσης/τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται τη στιγμή που έγινε η παραγγελία. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε παραγγελίες που, κατά τη δική μας κρίση, φαίνεται να έχουν πραγματοποιηθεί από εμπόρους, μεταπωλητές ή διανομείς.


8. ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω του ιστότοπου. Αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μπορεί να διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες.

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανίσουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ευκρίνεια της τελικής εικόνας από την οθόνη του υπολογιστή/κινητού/tablet σας θα είναι ακριβής.

Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα των προϊόντων, υπηρεσιών, πληροφοριών ή άλλου υλικού που αγοράσατε ή αποκτήσατε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας ή ότι τυχόν σφάλματα στην Υπηρεσία θα διορθωθούν.


9. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η Εταιρεία σας παρέχει μία προσωπική, παγκόσμια, χωρίς δικαίωμα εκμετάλλευσης, μη μεταβιβάσιμη, μη αποκλειστική, ανακλητή άδεια για πρόσβαση και χρήση των Υπηρεσιών της. Η άδεια αυτή παρέχεται για τον αποκλειστικό σκοπό της χρήσης και απόλαυσης των πλεονεκτημάτων των Υπηρεσιών, όπως παρέχονται από την Εταιρεία σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.

Συνεπώς, συμφωνείτε να μην:

 • Χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες ή κανένα περιεχόμενο που περιέχεται στις Υπηρεσίες για εμπορικούς σκοπούς χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.
 • Χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες για οποιονδήποτε παράνομο, άσεμνο ή ανήθικο σκοπό συμπεριλαμβανομένης της συλλογής ή παρακολούθησης των προσωπικών πληροφοριών άλλων
 • Αντιγράφετε, τροποποιείτε, διαβιβάζετε, δημιουργείτε παράγωγα έργα, χρησιμοποιείτε με οποιονδήποτε τρόπο κανένα υλικό, εικόνα, εμπορικό σήμα, εμπορική επωνυμία, λογότυπο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και οποιοδήποτε προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας ή υλικής ιδιοκτησίας, το οποίο καθίσταται προσβάσιμο μέσω των Υπηρεσιών, χωρίς να έχετε τη γραπτή συγκατάθεσή μας.
 • Εκφράζετε ή υπονοείτε ότι οποιαδήποτε δήλωση κάνετε έχει την έγκρισή μας.
 • Αποστέλλετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία, phish, pharm, pretext, spider, crawl, ή scrape
 • Χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες με τρόπο που μπορεί να επέμβει, διαταράξει ή επηρεάσει αρνητικά τις Υπηρεσίες ή τους διακομιστές ή τα δίκτυα που συνδέονται με τις Υπηρεσίες.
 • Ανεβάσετε ιούς ή επιβλαβή κώδικα ή με οποιονδήποτε τρόπο θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των Υπηρεσιών.
 • Χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τμήμα των Υπηρεσιών ως δικό σας, χωρίς την άδειά μας.
 • Χρησιμοποιήσετε meta tags ή κώδικα ή άλλες συσκευές που αναφέρονται στην Εταιρεία ή στις Υπηρεσίες (ή οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, εμπορική επωνυμία, λογότυπο ή σλόγκαν της Εταιρείας) για να κατευθύνετε οποιοδήποτε πρόσωπο σε άλλη ιστοσελίδα για οποιονδήποτε σκοπό.
 • Τροποποιήσετε, προσαρμόσετε, παρέχετε περαιτέρω άδεια χρήσης, μεταφράσετε, πωλήσετε, αντιστρέψετε, αποκωδικοποιήσετε, αποδομήσετε ή με οποιονδήποτε τρόπο αποσυναρμολογήσετε οποιοδήποτε τμήμα των Υπηρεσιών ή να ωθήσετε άλλους να το πράξουν.
 • Δοκιμάσετε την ευαλωτότητα των Υπηρεσιών μας ή οποιουδήποτε συστήματος ή δικτύου μας.
 • Ενθαρρύνετε ή προωθήσετε οποιαδήποτε ενέργεια παραβιάζει τους Όρους αυτούς.


Μπορούμε να ερευνήσουμε και να λάβουμε κάθε νόμιμο μέτρο για να αντιμετωπίσουμε παράνομη ή/και μη εξουσιοδοτημένη χρήση των Υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής παροχής των Υπηρεσιών μας προς εσάς.


10. ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ

Εάν, κατόπιν αιτήματός μας, στείλετε συγκεκριμένες υποβολές (για παράδειγμα συμμετοχές σε διαγωνισμό) ή χωρίς αίτημά μας, στείλετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, σχέδια ή άλλο υλικό, είτε διαδικτυακά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο (συνολικά, «Σχόλια»), συμφωνείτε ότι μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμό, να επεξεργαζόμαστε, να αντιγράφουμε, να δημοσιεύουμε, να διανέμουμε, να μεταφράζουμε και να χρησιμοποιούμε με άλλον τρόπο σε οποιοδήποτε μέσο οποιαδήποτε τέτοια Σχόλια που μας προωθείτε. Δεν είμαστε και δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση (1) να διατηρούμε εμπιστευτικά οποιαδήποτε Σχόλια, (2) να καταβάλουμε αποζημίωση για τυχόν Σχόλια, ή (3) να απαντήσουμε σε τυχόν Σχόλια.

Ενδέχεται, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση, να παρακολουθούμε, να επεξεργάζομαστε ή να αφαιρούμε περιεχόμενο που κρίνουμε κατά την αποκλειστική κρίση μας ως παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή αλλιώς απαράδεκτο ή ότι παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε μέρους ή τους παρόντες Όρους. Συμφωνείτε ότι τα Σχόλιά σας δεν παραβιάζουν κανένα δικαίωμα οποιουδήποτε τρίτου, συμπεριλαμβανομένων πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικού σήματος, απορρήτου, προσωπικότητας ή άλλου προσωπικού ή ιδιοκτησιακού δικαιώματος. Συμφωνείτε περαιτέρω ότι τα Σχόλιά σας δεν θα περιέχουν δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο, υβριστικό ή άσεμνο υλικό, ούτε θα περιέχουν ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα που θα μπορούσαν με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσουν τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε σχετικής ιστοσελίδας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος άλλος, ή να παραπλανήσετε εμάς ή τρίτους ως προς την προέλευση οποιουδήποτε Σχολίου. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν Σχόλια και την ακρίβειά τους. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν ευθυνόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο για τυχόν σχόλια που δημοσιεύονται από εσάς ή τρίτους.

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα επικοινωνίας (όπως αριθμός τηλεφώνου, email κλπ) για να λάβει σχόλια/κριτική για την παραγγελία σας.


11. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα λήψης της παραγγελίας με την επιφύλαξη πιστωτικής εκκαθάρισης και διαθεσιμότητας των ειδών. Αποστέλλουμε προϊόντα από την Ελλάδα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει την αποστολή μιας παραγγελίας (π.χ. λόγω ανεπαρκούς αποθέματος ή επιβαρυμένης περιόδου). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση καθυστέρησης ή εξαντλήσεως των ειδών.

Από τη στιγμή που Εμείς θα αποστείλουμε την παραγγελία στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier, ο χρόνος παραλαβής υπολογίζεται σε 1-3 ημέρες για παραγγελίες εντός Ελλάδος. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας που οφείλετε στον συνεργάτη μας που αναλαμβάνει ην αποστολή.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για οποιουσδήποτε φόρους ή υποχρεώσεις που ισχύουν στη χώρα προορισμού.


12. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με αντικαταβολή.

Το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί από εσάς για την εξόφληση της παραγγελίας σας, θα εμφανιστεί όταν προχωρήσετε στο «ταμείο». Η τελική τιμή συνδιαμορφώνεται από την τιμή του προϊόντος, το κόστος παράδοσης που υπολογίζεται κάθε φορά ανάλογα με την τοποθεσία αποστολής και τυχόν άλλα έξοδα (πχ κόστος αντικαταβολής) ή εκπτώσεις που ισχύουν. Το ποσό που σας ζητείται ανάλογα και με τον τρόπο εξόφλησης που επιλέγετε, θα είναι η τελική τιμή που καταβάλλετε. Tυχόν επιπλέον κόστη όπως δασμοί, κόστος εκτελωνισμού ή/και πάσης φύσεως φορολογία, η οποία επιβάλλεται στη χώρα προορισμού, βαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον παραλήπτη.


13. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Euro - Commerce" της Eurobank και γίνονται δεκτές μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας, το οποίο διατηρεί ενεργό ψηφιακό πιστοποιητικό (SSL 128 bit encryption), για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας.

Η υπηρεσία, είναι πιστοποιημένη από την Visa International, για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ασφάλειά της, πιστοποιεί η συνεργασία της τράπεζας με τους διεθνής οίκους Verisign, Microsoft, Visa International και Mastercard.


14. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εάν παραλάβετε το προϊόν και δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την Υπηρεσία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του, υπό τον όρο ότι το προϊόν αποστέλλεται στην Εταιρεία όπως το παραλάβατε (κατάσταση & συσκευασία). Η επιστροφή του προϊόντος πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με εμάς και με δικό σας μέσο, ενώ το κόστος βαραίνει εσάς.

Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε το συνολικό τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει ή με διαφορετικό τρόπο κατόπιν συνεννόησης.

Δε χρειάζεται να αιτιολογήσετε την απόφασή σας για υπαναχώρηση, αλλά τυχόν σχόλια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από εμάς. Αναγνωρίζετε ότι θα αναλάβετε τα έξοδα αποστολής των προϊόντων στην Εταιρεία.


15. ΟΡΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

Το γραφικό λογότυπο και όλα τα άλλα ονόματα ή slogan προϊόντων ή υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτό τον ιστότοπο είναι καταχωρημένα και αποτελούν νόμιμα εμπορικά σήματα της Εταιρείας ή/και των προμηθευτών ή των δικαιοπαρόχων της και δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν, να μιμηθούν ή να χρησιμοποιηθούν, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Εταιρείας ή του αντίστοιχου κατόχου εμπορικού σήματος.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός αυτής της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένων όλων των κεφαλίδων, προσαρμοσμένων γραφικών, εικονιδίων κουμπιών και κωδίκων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και δεν μπορεί να αντιγραφεί, να μιμηθεί ή να χρησιμοποιηθεί, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Εταιρείας. Όλα τα παραπάνω προστατεύονται από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Λοιπά εμπορικά σήματα, κατατεθειμένα εμπορικά σήματα, ονομασίες προϊόντων και εταιρικές ονομασίες ή λογότυπα που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Η αναφορά σε οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες, διαδικασίες ή άλλες πληροφορίες, με εμπορική ονομασία, εμπορικό σήμα, κατασκευαστή, προμηθευτή ή με άλλο τρόπο, δεν συνιστά ή υπονοεί έγκριση, χορηγία ή σύστασή τους από την Εταιρεία. Η Εταιρεία, σύμφωνα πάντα με την αρχή της καλής πίστης και τα συναλλακτικά ήθη, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στην πλατφόρμα να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερα, αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για την αξιοπιστία τους.

Εάν αντιληφθείτε την παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε μέρους, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


16. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών, υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, στην Ενημέρωση Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies που βρίσκονται αναρτημένες, καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία προσωπικών δεδομένων και την προστασία των καταναλωτών σε ηλεκτρονικές συναλλαγές (Ν.4624/2019, Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 (GDPR), Ν.3471/2006, Ν. 2251/1994, ΠΔ 131/2003). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ανατρέξετε στην Ενημέρωση & την Πολιτική Cookies αντίστοιχα


17. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεν εγγυόμαστε, θεωρούμε ή διαβεβαιώνουμε ότι η χρήση της Υπηρεσίας μας από εσάς θα είναι αδιάκοπη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα. Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της υπηρεσίας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα.

Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς ενδέχεται να αφαιρέσουμε την Υπηρεσία για αόριστο χρονικό διάστημα ή να την ακυρώσουμε ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς. Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση ή η αδυναμία χρήσης της Υπηρεσίας γίνεται με αποκλειστικό σας κίνδυνο. Η Υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής, σάς παρέχονται (εκτός από τα ρητώς δεδηλωμένα από εμάς) «ως έχουν» και «ως διατίθενται» για τη χρήση σας, χωρίς θεωρήσεις, εγγυήσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους, είτε ρητούς είτε σιωπηρούς, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή συνθηκών εμπορευσιμότητας, εμπορικής ποιότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, ανθεκτικότητας, τίτλου και μη παραβίασης. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία, οι διευθυντές, τα στελέχη , οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες μας, οι αντιπρόσωποι, οι ασκούμενοι, οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών ή οι δικαιοπάροχοι δεν ευθύνονται για οποιονδήποτε τραυματισμό, απώλεια, απαίτηση ή οποιαδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, τιμωρητικές, ειδικές, ή επακόλουθες ζημίες οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, απωλειών κερδών, χαμένων εσόδων, χαμένων αποταμιεύσεων, απώλειας δεδομένων, κόστους αντικατάστασης ή οποιωνδήποτε παρόμοιων ζημιών, είτε βασίζονται σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας), αυστηρή ή άλλη ευθύνη, που προκύπτουν από τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας ή προϊόντων που προμηθεύεστε χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, ή για οποιαδήποτε άλλη αξίωση που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, τυχόν σφαλμάτων ή παραλείψεων σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία οποιουδήποτε είδους που προκύπτει ως αποτέλεσμα της χρήσης της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόντος) που δημοσιεύεται, μεταδίδεται ή διατίθεται με άλλο τρόπο μέσω της Υπηρεσίας, ακόμη και αν έχει υπάρξει σχετική προειδοποίηση. Επειδή ορισμένα κράτη ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό της ευθύνης για επακόλουθες ή τυχαίες ζημίες, σε αυτά τα κράτη ή τις δικαιοδοσίες, η ευθύνη μας περιορίζεται στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.


18. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να μη βλάψετε την Εταιρεία, τα υποκαταστήματα, τις θυγατρικές, τους συνεργάτες, τα στελέχη, τους διευθυντές, τους αντιπροσώπους, τους εργολάβους, τους δικαιοπαρόχους, τους παρόχους υπηρεσιών, τους υπεργολάβους, τους προμηθευτές, τους ασκούμενους και τους εργαζόμενους, κρατώντας τους αβλαβείς από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων λογικών νομικών εξόδων, οποιουδήποτε τρίτου εξαιτίας παραβίασης των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή των εγγράφων που συμπεριλαμβάνουν κατ’αναφορά, ή οποιουδήποτε νόμου ή δικαιωμάτων τρίτου μέρους.

Σε κάθε περίπτωση το μέτρο της ευθύνης και της αποζημίωσής μας περιορίζεται στο τυχόν ποσό που μας έχετε καταβάλει για την Υπηρεσία μας.


19. ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών κριθεί παράνομη, άκυρη ή μη εφαρμόσιμη, η διάταξη αυτή θα είναι ωστόσο εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και το μη εφαρμόσιμο τμήμα θα θεωρείται ότι έχει διαχωριστεί από τους παρόντες Όρους. Αυτός ο καθορισμός δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιωνδήποτε υπόλοιπων διατάξεων.


20. ΛΗΞΗ ΟΡΩΝ

Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν εκτός εάν και έως ότου τερματιστούν είτε από εσάς είτε από εμάς. Μπορείτε να τερματίσετε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή ειδοποιώντας μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας ή όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Εάν κατά την αποκλειστική κρίση μας παραλείψετε ή υποψιαζόμαστε ότι έχετε παραλείψει, να συμμορφωθείτε με οποιονδήποτε όρο ή διάταξη των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών, μπορούμε επίσης να καταγγείλουμε αυτήν τη συμφωνία ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και θα παραμείνετε υπεύθυνοι για όλα τα οφειλόμενα ποσά έως και την ημερομηνία λήξης · και/ή ανάλογα μπορεί να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας (ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτών).


21. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η αδυναμία από μέρους μας εκμετάλλευσης ή επιβολής οποιουδήποτε δικαιώματος ή διάταξης των παρόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών δεν συνιστά παραίτηση από αυτό το δικαίωμα ή τη διάταξη. Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών και οι όποιες πολιτικές ή κανόνες λειτουργίας δημοσιεύονται από εμάς σε αυτόν τον ιστότοπο ή αναφορικά με την Υπηρεσία, συναποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ υμών και ημών και διέπουν τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς, αντικαθιστώντας τυχόν προηγούμενες ή ταυτόχρονες συμφωνίες, επικοινωνίες και προτάσεις , είτε προφορικές είτε γραπτές, μεταξύ υμών και ημών (συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, των προηγούμενων εκδοχών των συγκεκριμένων Όρων Παροχής Υπηρεσιών).

Τυχόν ασάφειες στην ερμηνεία αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δεν θα ερμηνεύονται έναντι της Εταιρείας.


22. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών και τυχόν ξεχωριστές συμφωνίες με τις οποίες σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας, διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και τα δικαστήρια της Αθήνας είναι τα αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει από τους παρόντες Όρους.


23. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μπορείτε να ελέγχετε για την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή σε αυτήν τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την κρίση μας, να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τον ιστότοπό μας για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή η πρόσβαση στον ιστότοπό μας ή στην Υπηρεσία μας μετά την ανάρτηση τυχόν αλλαγών στους παρόντες Όρους συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.


24. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών πρέπει να μάς αποστέλλονται στη διεύθυνση info@walk.gr .